Kaashandel met een rijke keuze uit binnen- en buitenland

De Fijnproever is een kaashandel uit Westerlo die heel veel en veel verschillende kazen verkoopt. Carine en Lien hebben een goede samenwerking met verschillende kaashandelaars en ambachtelijke kaasboeren uit binnen- en buitenland. Dat zorgt ervoor dat De Fijnproever u niet alleen de beste kazen kan aanbieden, maar ook onbekende en uniekere kazen die rechtstreeks van de boerderij of de vroegmarkt van Rungis in Parijs komen. Een rijke keuze dus.

Maandelijkse specialiteiten

De Fijnproever biedt elke maand speciale kazen aan die samen met de leveranciers zijn uitgekozen. Als ze aanslaan, belanden ze in het vaste assortiment. Dus als u zich graag eens laat verrassen op een specialere kaas, houd dan zeker uw ogen op.

Kaasschotel

Het is uiteraard mogelijk om een kaasschotel samen te stellen. U kunt dan kiezen uit alle kazen die voor handen zijn. Hebt u liever een schotel die al voor u is samengesteld? Geen probleem. De Fijnproever heeft leuke samenstellingen van kaasschotels met bijvoorbeeld abdijkazen of alleen Belgische kazen.

Allergieën

Als u allergisch bent voor bepaalde producten of u bent lactose intolerant, laat het Carine en Lien dan zeker weten. De Fijnproever heeft voor u zeker en vast de gepaste kaas. Iedereen dient mee te genieten van een lekkere kaasschotel. Ook als u wat op de lijn let zijn er mogelijkheden. De ruime keuze aan kazen met een laag vetpercentage zijn daar het bewijs van.

Carine en Lien verkopen meer dan alleen kazen. Zij gaan voor u op zoek naar de lekkerste producten uit de streek. De Fijnproever verkoopt onder andere ambachtelijke plattekaas en yoghurt van de Lelie, ongezouten boter uit Diksmuide en Rabeko Choco ‘light en zonder suiker.’


Zuivelproducten uit Westerlo en omstreken

 

Ook voor zuivelproducten in Westerlo bent u bij de Fijnproever aan het goede adres. Carine en Lien verkopen meer dan alleen kazen. Zij gaan voor u op zoek naar de lekkerste zuivelproducten uit de streek. De Fijnproever verkoopt onder andere ambachtelijke plattekaas en yoghurt van de Lelie, ongezouten boter uit Diksmuide en Rabeko Choco ‘light en zonder suiker.’

 

Geitenmelk

De Fijnproever heeft een goede samenwerking met geitenboerderij De Polle uit Lichtaart. Proef zeker een van hun bijzondere geitenmelkproducten. De Fijnproever biedt alvast het volgende aan:

  • Verse geitenmelk
  • Geitenyoghurt natuur/aardbei
  • Platte kaas van geitenmelk

Contact

Als u vragen heeft over een van de kazen of u wenst meer informatie, neem dan zeker contact op met deze kaashandel uit Westerlo of kom eens langs op een van de wekelijkse markten. De Fijnproever staat erop u met de glimlach te bedienen.