De Fijnproever stilt uw zin voor unieke kazen in Westerlo

Voor unieke kazen in Westerlo moet u bij Carine en Lies zijn. Moeder en dochter baten samen de Fijnproever uit. Dat is een kaasspecialist die je kan terug vinden op de openbare markten in de provincie Antwerpen. De Fijnproever verkoopt heel veel verschillende kazen, dieetkazen, ambachtelijke plattekaas, huisbereide desserten en zuivelproducten. Kom dus gerust eens langs en snuister door de ruime keuze aan producten. U zult ongetwijfeld verleid worden tot een smakelijke aankoop.

Kaasassortiment

Met meer dan 120 verschillende soorten kaas heeft de Fijnproever een ruim aanbod. Dat gaat van de meer klassieke kazen zoals Brie tot abdijkazen zoals Orval of Chaumes. Ook mensen die een meer specialere kaas genegen zijn komen hier aan hun trekken. Wat dacht u van een geitenkaas met brandnetel, koriander en fenegriek of een Antwerps Pikantje? De Fijnproever verkoopt ook een heleboel dieetkazen, zodat vrijwel iedereen hier iets vindt naar hun zin. Alle kazen zijn samen te stellen tot een kaasschotel. Daarnaast verkoopt de Fijnproever een heleboel producten, zoals ambachtelijke plattekaas en yoghurt. Wekelijks maken Carine en Lies voor u de lekkerste desserts. De verse rijstpap is een aanrader. Die wordt volgens grootmoeders voorschriften gemaakt. Maar er is natuurlijk meer zoals tiramisu of chocomousse. Er zijn ook ambachtelijke kaaskroketten te verkrijgen op bestelling.

Delicatessen

Ook voor feestelijkheden kunt u rekenen op de delicatessen van de Fijnproever. Carine en Lies bieden verschillende kaasschotels aan, maar ook een charcuterieschotel of Breughelplank. Als u nog iets zoekt voor een aperitief weet u waar te gaan: een aperitiefschotel van de Frijnproever bespaart u heel wat moeite.

Wekelijkse markten

De Fijnproever staat elke week op verschillende markten. Zo kunt u bijna elke dag van de week op zoek naar heerlijke, unieke kazen in Westerlo en omstreken. Voor meer info mag u steeds contact opnemen met Carine en Lies.