Ambachtelijke desserts op grootmoederswijze

 Een kaasschotel als dessert is lekker, maar wie meer zin heeft in een ambachtelijk dessert uit Westerlo komt bij de Fijnproever ook aan zijn trekken. Deze zoete creaties zijn altijd lekker. Om een avond mee af te sluiten of om eens stiekem te zondigen.

Rijstpap

De rijstpap van de Fijnproever is gemaakt op grootmoederswijze, met echte volle melk en echte boter van bij de boer. Die pure producten maken van dit ogenschijnlijk simpele dessert een smeuïge ervaring in uw mond.

Chocomousse

De chocomousse is een favoriet bij jong en oud. De Fijnproever biedt zowel chocomousse met bruine chocolade als met witte chocolade. Ook een duo van die twee is mogelijk. Zo stelt de Fijnproever iedereen tevreden.

Tiramisu

Een tiramisu kan er altijd in. Het is fris en romig en het verleidt iedereen. Deze Italiaanse specialiteit kunt u ook met een Vlaamse twist bestellen. Dan vervangen Carine en Lien de boudoirs door speculaas.

Plattekaastaart

De plattekaastaart is een specialiteit van het huis. Het is te verkrijgen met verschillende fruitsoorten, al naargelang het seizoen.

Contact opnemen

Heeft u meer vragen over de ambachtelijke desserts uit Westerlo? Neem dan gerust contact op met de Fijnproever die u kunt vinden op een van de wekelijkse markten in de buurt.