Smaakvolle delicatessen, zowel warm als koud

De Fijnproever - Delicatessen Voor heerlijke delicatessen in Westerlo moet u eens langskomen bij de Fijnproever op een van de wekelijkse markten. De Fijnproever verkoopt naast allerhande kazen, zuivelproducten en desserts ook huisbereide aperitiefhapjes of ambachtelijke kaaskroketten.

Bekijk de mogelijkheden

 • Charcuterieschotel
  Als aanvulling op uw kaasschotel, een selectie van fijne vleeswaren.
  Prijs: € 10 pp
  Vanaf 4 personen

 • Breughelplank
  Gemengde schotel van artisanale kazen en fijne vleeswaren. Ideaal om uw gasten, die iets meer willen dan enkel kaas te verwennen. Zorgvuldig afgewerkt met fruit, confituur, noten en dadels.
  Prijs €14.50 p.p.
  Vanaf 4 personen

 • Tapas Schotel 

  Uitgebreide aperitiefschotel met mediterrane hapjes zoals olijven, zongedroogde tomaatjes, verschillende salami's en kruidig getinte kaasjes. 
  Prijs per schotel €35 + €20 borg schotel (€15 terug bij aflevering) 
  2-4 personen in hoofdschotel.  

Mag het een beetje minder?

Er zijn heel wat mensen die letten op cholesterol of vetgehalte. Dit is voor ons geen enkel probleem, wij hebben een ruim assortiment aan kazen met een laag vetpercentage. Lactose Intolerant? Wij hebben ook voor u de gepaste kaas. Bent uzelf of uw gasten allergisch aan bepaalde producten, vermeld dit zeker bij de bestelling.

Huisbereid

Ambachtelijke kaaskroketten te verkrijgen op bestelling.

Al onze schotels worden afwerkt met vers fruit en noten. Er is ook de mogelijkheid om bij uw schotel ambachtelijk brood te bestellen. Gratis levering aan huis vanaf 50 euro en binnen een straal van 15 kilometer.

Contact

Voor meer informatie over deze smaakvolle delicatessen uit Westerlo of andere verse bereidingen, kunt u steeds contact opnemen met de Fijnproever.